NieuwsSMHO projecten 2021

Moldavie mei 2021

By mei 18, 2021 No Comments

In de avond op 14 mei 2021 heeft SMHO medische apparatuur (bedden, matrassen, schoonmaak karren, dekens, medische benodigdheden, etc). geschonken aan het IMSP “Drochia District Hospital” in Moldavië. Dit als doel om het werk van Moldavische artsen te stroomlijnen. Bovendien kan het ziekenhuis met deze medische apparatuur de patiënten beter monitoren en behandelen.
We zijn trots op onze stichting Stichting Sociaal – Medische Hulpverlening aan OOST – Europa in Nederland en danken al onze vrijwilligers en al onze partners.

Een diploma van dankbaarheid in het lokale ziekenhuis in Moldavië

De vice-president van het Drochia ziekenhuis in Moldavië, aanwezig bij de actie om de donatie over te dragen, herhaalde het belang ervan en bedankte voor dit gebaar, voor de substantiële bijdrage in de ontwikkeling van het lokale medische systeem. Als teken van grote dankbaarheid werd een diploma van dankbaarheid uitgereikt aan mevrouw Irina RUSANOVSCHI voor haar betrokkenheid, bijdrage aan het aangaan van partnerschapsrelaties en de mogelijkheid om hiervan te profiteren van humanitaire hulp voor het ziekenhuis.

diploma-dankbaarheid-humanitaire-hulp-moldavie-ziekenhuis

De voor- en nasituatie

Links ziet u een foto met een bed vooraf de donatie vanuit SMHO. En een foto van het bed na donatie. De patiënten uit de operatie, therapie en geriatrie afdeling van het wijkziekenhuis Glodeni (Moldavië) genieten nu van veel comfortabelere bedden.