Samenwerking

De stichting SMHO is een sociale hulpverlening. Wij zamelen o.a. kleding in voor goede doelen.

Aan ondervermelde stichtingen heeft SMHO bijgedragen of draagt ze nog steeds bij in de financiering van onder meer projecten, materialen en/of transportkosten:

Stichting Fundatia Proiecte Limburg-Romania
Deze stichting, FPLR, uit Roemenië, opgericht 28 juli 1994 door SMHO, staat onder voorzitterschap van de bestuurssamenstelling.
Drie leden van SMHO maken deel uit van deze Roemeense stichting die alle activiteiten coördineert en realiseert in Roemenië. Meer informatie over de stichting FPLR vindt u, in het Roemeens, op www.proiectelimburgromania.ro.

Stichting Allerarmsten van Polen te Gronsveld  
Deze stichting is werkzaam in Poolse kindertehuizen, zwakzinnigeninrichtingen, scholen en ziekenhuizen.

Stichting Noodlijdenden Minsk Belarus te Meerssen
Deze stichting houdt zich hoofdzakelijk bezig met de organisatie van culturele activiteiten in Nederland, met het doel om de daaruit verkregen opbrengsten te besteden aan slachtoffers van de kernramp in Tsjernobyl, in ziekenhuizen in Minsk.

Stichting GAM CARE Houthalen
Deze Belgische stichting is voornamelijk actief in Moldavië. SMHO ondersteunt enerzijds financieel de projecten van deze stichting en ontvangt anderzijds veel goederen van deze stichting, zoals verf, verbandmateriaal, incontinentiemateriaal enzovoorts.

Stichting Salvatoriaanse Ontwikkelingshulp (tot en met 2012)
Deze stichting is vooral actief in Zuid-Amerika en Afrika en is voor onze stichting een belangrijke co-financierder bij NCDO, de Nationale Commissie voor internationale samenwerking en Duurzame Ontwikkeling. NCDO-projecten zijn een onderdeel van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Stichting Bruggen voor Vriendschap Landgraaf

Stichting Samen Delen Landgraaf

Stichting Griet Verachtert
Afrika en Oost-Europa.

Bent u geïnteresseerd om met SMHO samen te werken?

Neem gerust contact op.